banner1
1
3
tentang Kami

Dina nyanghareupan COVID-19 anu ngarusak dunya, ti saprak lahirna, Sharetry parantos nyandak integrasi R&D, pendaptaran, pabrik, penjualan, sareng sumber pasar alat médis sareng alat diagnostik in vitro salaku tanggung jawab sareng misi anu teu tiasa dihindari. .Salian ti éta, Sharetry ogé mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu yakin tiasa ngatasi tantangan sareng kasempetan anu teu dipikanyaho.
Pikeun ngawujudkeun parobahan sareng nilai anu dibawa ku élmu, téknologi, sareng inovasi, urang kedah…

nempo leuwih

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional canggih sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk IVD.

  • sadayana
  • Solusi Chemiluminescent
  • solusi chemiluminescent POCT
  • Solusi Protéin Spésifik
  • Solusi koagulasi
  • Leyuran Kimia klinis
  • COVID-19
  • Deteksi Narkoba
  • Uji piaraan
  • Bahan atah

Instrumén urang

  • Service

    Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-jualan, kami bakal nyayogikeun anjeun palayanan anu pangsaéna pikeun anjeun terang sareng nganggo produk urang langkung gancang.

  • Technology

    Téknologi

    Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.

  • Advantages

    Kaunggulan

    Produk urang ngagaduhan kualitas sareng kiridit anu saé pikeun ngantepkeun urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara urang.

  • R&D experience 10+Y

    Pangalaman R&D

  • Annual production 50+M

    Produksi taunan

  • Quick Response 7/24H

    Tanggapan Gancang

  • Partners 200+

    Mitra

RUMAH