page_banner

produk

CLIA analyzer sharay 1600

pedaran pondok:

pinuh otomatis CLIA analyzer sharay1600

Throughput: Tes konstan 120 / jam pikeun tés alergi sareng tés panyakit otoimun

60 posisi sampel, 24 posisi pikeun réagen biasa atawa 72 posisi pikeun

Botol alergi kalayan kulkas 24 jam

Cuvettes kontinyu loading

Ukuran: 112*73*70 cm


Rincian produk

Tag produk

Téknologi CLIA canggih:

Prinsip chemiluminescence énzimatik

Luminescence tipe glow

Sistim ALP-AMPPD, sarta nepi ka 10-21 mol / L sensitipitas deteksi tinggi

Separation magnét bebas 3-hambalan Sistim cuci, cleanser

fungsi pre-panas

ukuran: 112cm * 73cm * 70cm
GW: 250 kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • RUMAH