page_banner

warta

Wabah Monkeypox nembe lumangsung di loba nagara.Organisasi Kaséhatan Dunia parantos ngaluarkeun peringatan resmi ngeunaan wabah monkeypox, nyatakeun kasus ayeuna parantos dideteksi di sababaraha nagara dimana virusna henteu éndemik.Inpormasi anu sayogi nunjukkeun yén manusa-ka-manusaPanyebaran sareng panyebaran komunitas lumangsung diantara jalma-jalma anu ngagaduhan kontak fisik anu caket sareng kasus gejala.WHO ngarepkeun langkung seueur kasus bakal dipendakan di hareup nalika panjagaan ngembang.

Salaku perusahaan inovatif ilmiah sareng téknologi, C-Luminary Biotech gancang ngaréspon sareng investasi dina R&D tina kit assay virus monkeypox.Dina 25 Méi, kit uji C-Luminary Biotech Monkeypox Virus ditandaan CE di Uni Éropa pikeun ngabantosan pencegahan sareng kadali virus monkeypox.

Dua kit assay virus monkeypox anu ditandaan CE nyaéta:

1. Uji Antibodi IgG/IgM Virus Monkeypox (MPV) (Koloid Emas)

2. Uji Antigén Monkeypox Virus (MPV) (Koloid Emas)

C-Luminary Biotéhbakal aktip ngarojong kaperluan sagala rupa nagara pikeun pencegahan jeung kontrol virus monkeypox, sarta terus nyumbang kana pencegahan wabah global!

 

20224186-猴痘2个产品.pdf_page_1 20224186-猴痘2个产品.pdf_page_2


waktos pos: Jun-06-2022
RUMAH