page_banner

produk

Rheumatoid Arthritis (RA) Test Kit

pedaran pondok:

Rematik rheumatoid nyaéta gangguan radang sistemik anu utamana mangaruhan sendi diarthrodial.Ieu mangrupikeun bentuk rematik radang anu paling umum, sareng gaduh pangaruh sosial anu ageung dina hal biaya, cacad, sareng kaleungitan produktivitas.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Solusi Chemiluminescent (Panyakit Otoimun)

    Runtuyan

    Ngaran Produk

    Abbr

    Rematik rematik

    Faktor Rheumatoid IgM

    RF-IgM

    Faktor Rheumatoid IgA

    RF-IgA

    Faktor Rheumatoid IgG

    RF-IgG

    Faktor Rheumatoid IgM/A/G

    RF-IgM/A/G

    Anti-RA33 Antibodi

    RA33

    Antibodi péptida Citrullinated Anti siklik

    CCP

    Anti-Mutated Citrullinated Vimentin Antibodi

    MCV

    Anti-Matrix Metalloproteinase 3 Antibodi

    MMP-3

    Faktor rheumatoid (RF) nyaéta antibodi ngalawan épitop molekul IgG manusa atawa sato fragmen Fc.Ieu mangrupa autoantibodi nargétkeun antigén IgG denatured.Eusi RF IgM teu raket patalina jeung aktivitas rematik rematik.Tipe IgG raket patalina jeung synovitis, vasculitis jeung gejala extra-articular penderita rematik rheumatoid.Tipe IgA langkung sering lumangsung dina rematik rheumatoid, scleroderma, jsb.

    Antibodi anti-RA33 kalayan spésifisitas luhur nepi ka 92% pikeun diagnosis rematik rheumatoid (RA).Antibodi anti-RA33 tiasa muncul dina tahap awal RA, anu cocog pikeun saringan panyakit.Ieu mangrupa indikator serological éféktif, utamana lamun atypical RA (RF-négatip) lumangsung.

    Deteksi antibodi péptida citrullinated anti-siklik (anti-CCP) khusus pisan pikeun diagnosis rematik rheumatoid sareng tiasa dianggo pikeun diagnosis awalna.Antibodi anti CCP henteu ngan ukur indikator diagnosis awal RA, tapi ogé indikator sénsitip pikeun ngabédakeun RA invasif sareng non-invasif.Penderita antibodi-positip leuwih gampang ngamekarkeun karuksakan tulang parna sendi ti penderita antibodi-négatip.

    Anti-Mutated Citrullinated Vimentin Antibodi (anti-MCV) boga spésifisitas 80-97% tina rheumatoid, sensitipitas sabudeureun 44,8-85,0%.Dina tahap awal panyakit, anti MCV tiasa positip, sareng gaduh nilai prediksi anu positif pisan.

    Matrix metalloproteinase 3 (MMP-3) ngamajukeun metastasis sél kanker ku cara langsung ngahinakeun matriks ekstrasélular sareng komponén mémbran basement, ngatur adhesion sél tumor sareng matriks, ngaktifkeun protéin kalayan kagiatan poténsial.Fitur unik tina MMP-3 nyaéta, éta tiasa ngaktifkeun jinis MMP anu sanés, atanapi geser inti molekul matriks proteoglycan sareng ngaleupaskeun faktor pertumbuhan transformasi-β (TGF-β) kalayan kagiatan biologis anu tangtu, ngatur angiogenesis tumor, ogé gaduh pangaruh anu tangtu pikeun ngamajukeun. proliferasi sél tumor.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • RUMAH