page_banner

produk

Thrombocytopenic Purpura Test Kit

pedaran pondok:

Antibodi anti trombosit (APA) nyaéta autoantibodi ngalawan glikoprotein trombosit autologous anu dihasilkeun ku gangguan fungsi imun awak, anu tiasa nyababkeun karusakan trombosit.Imun thrombocytopenic purpura (ITP) mangrupikeun panyakit otoimun anu ngagancangkeun karusakan trombosit sareng ngahambat produksi trombosit.Karusakan trombosit dimédiasi APA sareng / atanapi lisis sél T sitotoksik mangrupikeun panyabab penting tina paningkatan karusakan trombosit.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Solusi Chemiluminescent (Panyakit Otoimun)

    Runtuyan

    Ngaran Produk

    Abbr

    Purpura thrombocytopenic

    Antibodi Anti Trombosit

    APA IgG

    Antibodi anti trombosit (APA) nyaéta autoantibodi ngalawan glikoprotein trombosit autologous anu dihasilkeun ku gangguan fungsi imun awak, anu tiasa nyababkeun karusakan trombosit.Imun thrombocytopenic purpura (ITP) mangrupikeun panyakit otoimun anu ngagancangkeun karusakan trombosit sareng ngahambat produksi trombosit.Karusakan trombosit dimédiasi APA sareng / atanapi lisis sél T sitotoksik mangrupikeun panyabab penting tina paningkatan karusakan trombosit.APA bisa lumangsung dina ITP atawa dina penderita lupus erythematosus sistematis (SLE).Ayana atanapi henteuna SLE tiasa ngarobih ekspresi klinis atanapi serologis APS.Salian ti manifestasi klasik, penderita APS anu pakait sareng SLE langkung sering nunjukkeun profil klinis kalayan artralgia, rematik, anemia hemolitik otoimun, livedo reticularis, epilepsi, trombosis glomerular, sareng infark miokard.Dina kaayaan anu résiko luhur, sapertos bedah, immobilisasi berkepanjangan, sareng puerperium, prophylaxis kedah potentiated sareng heparin beurat molekul rendah.Genep belas persén penderita SLE hadir kalawan ITP 10 taun saméméh sésa manifestasi klinis lupus muncul, sarta kurang leuwih 3% nepi ka 5% tina ITP ngamekarkeun SLE.Data anu aya hubunganana nunjukkeun yén APA maénkeun peran anu penting dina trombositopenia.Purpura thrombocytopenic neonatal (NTP) hasil tina kombinasi thrombocytopenia sareng (atanapi) karusakan trombosit diperparah kalayan petechiae umum anu katingali sacara klinis, ékimosis dina kulit sareng, dina kasus parna, perdarahan saluran cerna sareng intrakranial, NTP parantos digolongkeun kana imunologis, inféksi, congenital. atawa genetik, kalawan 10% alatan faktor immunological syngeneic atanapi pasif.Pseudothrombocytopenia (EDP) mangrupikeun fenomena thrombocytopenic kusabab faktor antikoagulan.Kusabab sababaraha antikoagulan (sapertos EDTA) nyababkeun aglutinasi trombosit ku protéin khusus dina trombosit, trombosit agglutinated henteu tiasa diitung ku analis hématologi nalika diuji dina hémositometer anu otomatis otomatis, sahingga nyababkeun panurunan palsu dina jumlah trombosit anu aya dina getih. rentang normal.Dina sababaraha kasus, pseudothrombocytopenia conceals thrombocytopenia atanapi thrombocytosis, nu bisa lumangsung dina kaséhatan atawa gering.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • RUMAH